Prachtig dubbel bovenhuis

Heerlijke woning met een fraai en een weids uitzicht. Daarbij een uniek huis met een speelse, verrassende en brede opzet, onderscheidend en licht.

Het geheel is verdeeld over twee courant ingedeelde woonlagen van totaal ca. 156 m² gebruiksoppervlakte wonen, een eigen opgang vanaf de tweede verdieping en een werkelijk prachtig groot dakterras.

De woning is geheel gemoderniseerd en op een mooie en smaakvolle wijze verbouwd door Zuider Vastgoed B.V. Met frontbreedte van 10 meter en grote ramen op het zuiden, is de woning heel licht. De woning omvat een ruime woonkamer/ eetkamer en luxe keuken. Voorts een hal met toilet en garderobe.

Op de slaapverdieping zijn drie grote slaapkamers, een ruime overloop met toilet, wasruimte en grote badkamer. De ouderslaapkamer is intern verbonden met een luxe badkamer, welke voorzien is van inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, bidet en een ligbad.

Via een vaste trap is het dakterras te bereiken. Ruim 50 m² groot, met prachtig uitzicht en de gehele dag zon. Het dakterras is mooi afgewerkt.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan het Noorder Amstelkanaal, op de hoek met de Okeghemstraat.