Luxe gerenoveerde Villa met prachtige tuin

Half-vrijstaande villa met een gebruiksoppervlakte van ca. 471 m² staand op een perceel van 511 m² met een zonnige voor- en achtertuin.

Het pand is aan de voorzijde gelegen aan de Richard Wagnerstraat en aan de achterzijde aan de Bernard Zweerskade, één van de mooiste en rustigste delen van de Beethovenbuurt. Het pand biedt volop privacy en heeft schitterend vrij uitzicht over het water. Een oase van licht en groen! Inpandig is er een garage met plek voor twee grote auto’s.

De gehele woning is bijzonder ruim van opzet met een grote begane grond verdieping van 170 m², deze omvat een woonkamer, woonkeuken en aparte werkkamer. De woonkamer en keuken zijn aan de tuin gelegen en zijn extra licht dankzij de grote glaspartij en serre. De drie bovengelegen verdiepingen hebben totaal 7 ruime slaapkamers en 4 luxe badkamers.

Het gehele pand is compleet gerenoveerd en voorzien van alle moderne vormen van comfort en luxe, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de authentieke details verweven met het moderne leef comfort en materiaalgebruik.

Omgeving:

De woning is gelegen in een rustig en groen gedeelte van Zuid nabij de Beethovenstraat. Een omgeving met uitgebreide voorzieningen en centraal gelegen ten opzichte van Oud-Zuid, het Centrum en de Zuidas en op loopafstand van de groenstrook aan de Stadionkade en het fraaie Beatrixpark.

Het huis is gelegen op een royaal perceel van 511 m² en heeft een fraai aangelegde voortuin en achtertuin. De achtertuin heeft verschillende terrassen, volop zon en een achterom vanaf de Bernard Zweerskade.

Bekijk hier de plattegronden.