Heerlijk licht en zonnig 3-kamer appartement van 64m²

Gelegen in het gezellige Amsterdam-Oud-West op de tweede verdieping. Het appartement beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen, luxe open keuken en 2 slaapkamers die beide toegang tot het balkon hebben. De woning is onlangs zorgvuldig en met goede kwaliteit gerenoveerd.

Locatie:
Het appartement is gelegen in een rustige buurt, met het gemak van allerlei leuke winkels, traiteurs en fijne horecazaken om de hoek. Een drankje bij de Golden Brown Bar, eten bij Barrica Wine & Foodbar, Dikke Graaf of toch langs een fijne traiteur? Voor uw boodschappen loopt u zo naar de buurtwinkel, AH, de Keurslager, EKO Plaza of de bekende “Ten Kate markt“. Voor ontspanning kunt u terecht op het J.J. Cremerplein (inclusief voetbalveldje en speeltuin) of in het Vondelpark en bovendien liggen ook “De Hallen” vlakbij. Deze voormalige tramremise is prachtig gerenoveerd en omgetoverd tot een bioscoop, studio en een grote foodmarket. Tot slot ben je met de fiets binnen 10 minuten in de gezellige Jordaan, het Leidseplein, de Pijp of de Zuidas.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping.
Tweede verdieping:
Gang die toegang geeft tot alle vertrekken, de lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement, aansluitend een rijk uitgeruste keuken met inbouwapparatuur van het merk Smeg. De slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement, beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van douche, wastafel met wastafelmeubel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
– Absolute toplocatie
– Woonoppervlakte 64m²
– Volledig gerenoveerd in 2020
– 2 ruime slaapkamers
– Lamelparket vloer
– Dubbel glas