Schitterend gerenoveerd 3-kamer appartement

Schitterend gerenoveerd 3-kamer appartement op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-West, op loopafstand van het Vondelpark!

INDELING
Gemeenschappelijk entree met trap naar de tweede verdieping;

Tweede verdieping; entree in ruime lichte woonkamer met aan de voorzijde een balkon op het zuidwesten kijkende op het J.J. Cremerplein en aan de achterzijde een balkon op het oosten welke uitkijkt over de tuinen. De moderne open keuken is voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur zoals een 4-pit gas kookplaat met afzuigkap en een SMEG vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak. De master slaapkamer ligt aan de voorzijde en aan de achterzijde bevindt zich nog een kleinere (slaap)kamer met balkon. De luxe badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting.
Het gehele appartement is voorzien van dubbelglas en een mooie vloer.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in de populaire buurt Oud-West, met het centrum op 5 minuten fietsafstand en het Vondelpark op slechts 250 meter! Op korte afstand van een scala aan horeca gelegenheden, winkels, boetiekjes, fijne speciaalzaken en de supermarkt om de hoek.