Gerenoveerd, karakteristiek en goed ingedeeld 3- kamer appartement met zonnig balkon

INDELING:
Begane grond; Gemeenschappelijk entree met trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping; Entree tot appartement met lichte woonkamer aan de voorzijde. Deze kan ingedeeld worden als woonkamer met een separate (eet)kamer en heeft een mooi uitzicht op de straat.
De moderne keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, combi-oven en een afwasmachine. Vanuit de keuken is het balkon tevens te bereiken.
De beide slaapkamers zijn aan de rustige achterzijde gelegen. De ruime masterslaapkamer geeft toegang tot het zonnige balkon (op het zuiden). De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van dubbelglas, een prachtige houten vloer, strak gestucte en geschilderde wanden.

OMGEVING
De van Tuyll van Serooskerkenweg kenmerkt zich onder andere door de breedte van de straat en veel groen. De Stadionbuurt is enorm populair, mede dankzij de recente ontwikkeling van het Stadionplein en de ligging nabij de Zuidas.

In de directe omgeving is een variëteit aan fijne restaurants zoals Bar BAUT, Mr. Sam en het Amsterdamse Proeflokaal. De gezellige terrassen, supermarkten en diverse (luxe) winkels en voorzieningen aan het vernieuwde Stadionplein zijn allemaal op loopafstand gelegen. Ook voor de dagelijkse ontspanning is het appartement perfect gelegen. Sportfaciliteiten zoals het Olympisch Stadion en natuurlijk het Vondelpark, het Beatrixpark en het Amsterdamse Bos bevinden zich allemaal vlak in de buurt.