Fantastisch gerenoveerd dubbel bovenhuis met veel licht

3 goede buitenruimtes van totaal ca. 30 m2 en 3 slaapkamers, gelegen op eigen grond middenin De Pijp!

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis entree tot het appartement op de tweede verdieping. Inpandige trap naar derde verdieping naar de zeer ruime en lichte woonkamer met prachtige houten visgraat vloer en inbouwspots. Aan de achterzijde van het appartement is de moderne open keuken gelegen, voorzien van SMEG inbouw apparatuur zoals een combi-oven, ruime separate oven een koel/vries combinatie en een Bora Pure kookveld met ingebouwde (stille) afzuiging. Vanuit de keuken geven openslaande deuren toegang naar het balkon. De eerste slaapkamer is tevens op deze verdieping gelegen en kan ook perfect als kantoor dienen, deze ruimte geeft ook toegang tot het balkon. Ook is er op deze verdieping een separaat toilet.

Middels de open trap toegang naar vierde en tevens bovenste verdieping, overloop met groot dakraam wat zorgt voor veel licht inval. Beide slaapkamers zijn voorzien van originele houten balken, de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van extra bergruimte onder de trap. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een fraai dakterras. De luxe, ruime badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en bidet. Tevens is er op de overloop een aparte ruimte met wasmachine aansluiting.

En last but not least: trap met toegang naar nóg een dakterras!

Het gehele appartement is voorzien van een houten visgraat vloer, dubbel glas, camera intercom (op beide verdiepingen) en vloerverwarming welke per verdieping gereguleerd kan worden.

LIGGING:
Het appartement ligt in een rustige straat in de populaire buurt De Pijp. Alles is binnen handbereik! Voor de dagelijkse boodschappen liggen de Ferdinand Bolstraat, Cornelis Troostplein, Van Woustraat en de Ceintuurbaan op loopafstand. Ook is de gezellige Albert Cuypmarkt op loopafstand gelegen evenals diverse restaurants zoals Loetje, Five Brothers Fat, Izakaya, Renato’s en tal van winkels, boetiekjes en cafés als Brouwerij Troost en Glou Glou.

BIJZONDERHEDEN
– Eigen grond;
– Gerenoveerd in 2019 met gebruik van luxe materialen;
– Dak vernieuwd 2019;
– Nieuwe Fundering;
– 3 slaapkamers;
– 2 dakterrassen;