Diezestraat 20-Hs

Te huur, een prachtig compleet gerenoveerd 3- slaapkamer benedenhuis van 97m2. Met een heerlijke ruime tuin en een tuinhuis van 5m2.

Gelegen op fantastische locatie in de Rivierenbuurt tussen de Scheldestraat en de Maasstraat. Aan leuke winkels, supermarkten, en goede restaurants geen gebrek dus! Veel openbaar vervoer-mogelijkheden, (waaronder de Noord-Zuid lijn), en de verbinding met de A-10 is uitstekend. Momenteel is een parkeervergunning direct verkrijgbaar.

Lay out.
Entree op de begane grond in de hal. Binnenkomst in de zeer luxueus uitgevoerde open keuken, en ruime lichte woonkamer. De openslaande deuren geven toegang tot de heerlijke tuin gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een tuinhuis, voorzien van elektra, verwarming, en water. Het appartement heeft 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen badkamer, met douche en wastafel. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en ook vanuit hier is er toegang tot de tuin. Deze kamer staat in verbinding met een ruimte die perfect dienst kan doen als 3e slaapkamer, werk-logeerkamer, of ruime walk-in closet. De badkamer is voorzien van ligbad, separate douche met stort- en handdouche. dubbele wastafel, en toilet.

Prachtig compleet verbouwd appartement, op zeer goede locatie gelegen.

Kenmerken:
– Prachtig gerenoveerd appartement
– Goed ge├»soleerd, nieuwe HR CV ketel
– Ruime tuin gelegen op het westen, met verwarmd tuinhuis van 5m2.
– 2 badkamers, 2 toiletten
– Luxe keuken met inbouwapparatuur van Smeg
– Houten vloeren
– Vloerverwarming
– Inbouw-spotjes
– 3 slaapkamers
– Aparte ruimte voor wasmachine/droger
– Parkeervergunning verkrijgbaar zonder wachttijd

Zuider Vastgoed
Is actief in
ontwikkelen
en beleggen

2020 © Zuider Vastgoed | Wonen op niveau