Hoogwaardig gerenoveerd en uniek penthouse van 251 m² met gigantisch dakterras en schitterend uitzicht over het Museumplein en Amsterdam Zuid

De woning is gelegen op één woonlaag, te bereiken met de lift die direct uitkomt in de woning en heeft een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau met internationale allure. Het uitzicht vanuit de woonkamer is magnifiek met zicht op bijna alle prominente gebouwen in Amsterdam. Het penthouse beschikt over een riant privé dakterras van maar liefst 195 m², het uitzicht is alleen te beschrijven in de overtreffende trap.

Via de luxe gemeenschappelijke entree bereikt u via de lift uw eigen woning op de derde verdieping. Aan de Museumpleinzijde bevindt zich de zeer royale woonkamer voorzien van open haard en de eetkamer. Aan de achterzijde is de master bedroom gelegen met kleedruimte en luxe en-suite badkamer, voorzien van een ligbad, inloop-/regendouche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het achtergelegen terras, dat zich over de gehele breedte van het pand uitstrekt. De andere twee goed bemeten slaapkamers zijn eveneens aan de achterzijde gelegen. In de separate gang naar deze slaapkamers vindt u een tweede luxe badkamer, voorzien van inloop-/regendouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal is nog een separaat toilet en ruime bergkast met wasmachine-aansluiting. Een interne vaste trap brengt u naar het dakterras, uiteraard met dakopbouw. Op het dakterras bevindt zich nog een, enkel buitenom te bereiken, terraskamer.

De woning is zeer centraal gelegen aan de Paulus Potterstraat, de straat aan het Museumplein. In de directe omgeving zijn diverse musea te vinden waaronder het van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Op zeer geringe afstand ligt het Concertgebouw, de luxe winkelstraat de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. De grachtengordel, De Pijp en het Leidseplein bevinden zich op loopafstand.