Hoogwaardig gerenoveerde en unieke woning van 241,7 m² met uitzicht over het Museumplein.

De woning is gelegen op één woonlaag, te bereiken met de lift die direct uitkomt in de woning en heeft een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau met internationale allure. Het uitzicht vanuit de woonkamer over het Museumplein is magnifiek met zicht op het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Via de luxe gemeenschappelijke entree bereikt u via de lift uw eigen woning op de tweede verdieping. Aan de Museumpleinzijde bevindt zich de zeer royale woonkamer voorzien van open haard en de eetkamer. Aan de achterzijde is de master bedroom gelegen met kleedruimte en luxe en-suite badkamer, voorzien van een ligbad, inloop-/regendouche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het achtergelegen terras, dat zich over de gehele breedte van het pand uitstrekt. De andere twee goed bemeten slaapkamers zijn eveneens aan de achterzijde gelegen. In de separate gang naar deze slaapkamers vindt u een tweede luxe badkamer, voorzien van inloop-/regendouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal is een separaat toilet en ruime bergkast met wasmachine-aansluiting.

De woning is zeer centraal gelegen aan de Paulus Potterstraat, de straat aan het Museumplein. In de directe omgeving zijn diverse musea te vinden waaronder het van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Op zeer geringe afstand ligt het Concertgebouw, de luxe winkelstraat de P.C. Hooftstraat en het Vondelpark. De grachtengordel, De Pijp en het Leidseplein bevinden zich op loopafstand.

    • <?php echo esc_attr($image['alt']); ?>