Disclaimer

Alle informatie vermeld op deze website is puur voor informatief gebruik. De informatie wordt verstrekt door Zuider Vastgoed en terwijl we proberen alle informatie correct en actueel te houden, geven wij op geen enkele wijze garantie over de juistheid, beschikbaarheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid ten aanzien van de website of de informatie, producten of diensten die op de website aanwezig zijn voor enig doel. U vertrouwt op dergelijke informatie volledig op eigen risico.

Onder geen enkele voorwaarde kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar zonder beperking, indirecte of directe schade als gevolg van het gebruik van deze website.

De website van Zuider Vastgoed is met zorg samengesteld en geeft een indruk van het huidige woningaanbod. De afgebeelde tekeningen en plattegronden zijn slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Zuider Vastgoed spant zich in om de website goed te laten draaien en functioneren. Niettemin is Zuider Vastgoed niet verantwoordelijk voor en niet aansprakelijk voor de onbeschikbaarheid van de website door technische problemen buiten onze controle.

 

Gebruik van Persoonlijke Informatie
Zuider Vastgoed is de partij verantwoordelijk voor het verwerken van persoonlijke informatie, zoals de informatie die gevraagd wordt bij het contact formulier. Wij bewaren en gebruiken uw persoonlijke informatie alleen om contact met u te kunnen opnemen als reactie op uw inzending van het contact formulier. Overige data die samenhangt met uw inzending wordt ook door ons opgeslagen; het betreft hier de datum van de inzending, en uw publiek IP adres op het moment van inzenden.

Leveren van informatie aan Derde Partijen
Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het bijhouden van statistieken van uw gebruik van de website. Deze statistieken worden verzameld door Google, en in het bijzonder door Google’s Analytics product. De statistieken bevatten onder andere uw publiek IP adres ten tijde van het gebruik van onze site en de door u bezochte pagina’s.

Websites van derde partijen
Dit Privacy Statement is alleen van toepassing op de website van Zuider Vastgoed en niet op andere websites waar eventueel naartoe gelinkt wordt. Wij kunnen niet garanderen dat websites van derden op een veilige en voorzichtige manier met uw informatie omgaan. We raden u aan om het Privacy Statement of de disclaimer van deze websites te bestuderen alvorens u van deze websites gebruik maakt.

Inzien en Aanpassen van uw Data
U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over dit Privacy Statement, of als u uw persoonlijke informatie wilt inzien, aanpassen, of verwijderen.