Van Eeghenstraat 110 B

Prachtig 3 kamerappartement

Uniek gelijkvloers 3 kamerappartement van ca. 93 m² met een lift direct uitkomend in het appartement met een magnifiek uitzicht over het Vondelpark. Door de plafondhoogte van 3.5 m en de vele verdiepingshoge raampartijen heeft dit appartement een zeer bijzondere sfeer. Het appartement is in 2021 compleet gerenoveerd en is voorzien van alle moderne vormen van comfort en luxe, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het pand is gelegen op eigen grond.

Gelegen aan de prachtige boomrijke Van Eeghenstraat en aan het Vondelpark in Oud Zuid. In 1865 opende het Vondelpark zijn poorten voor het publiek. Het park was een initiatief van een aantal welgestelde Amsterdammers, waaronder de toenmalige directeur van de Nederlandse Bank, Pieter van Eeghen. Om het park te bekostigen werd het gebied ten zuiden van het park, waaronder de Van Eeghenstraat, bedacht als nieuw groen woongebied voor welgestelde Amsterdammers die de drukte en de vervuiling van de binnenstad wilden ontvluchten.

Indeling
Middels de lift of de trap is de tweede verdieping te bereiken, waarbij u met de lift direct in het appartement uitkomt. De zeer lichte woonkamer is aan de parkzijde gelegen en heeft een spectaculair uitzicht over het Vondelpark. Door de hoge openslaande deuren en het Franse balkon is er een mooie verbinding met het groen en het park. De vele ramen en hoge plafonds zorgen voor een prachtige lichtinval in het appartement.

De exclusieve keuken bestaat uit een hoge kastenwand van notenhout, mat grijze fronten en een licht Dekton blad. De nodige inbouwapparatuur is aanwezig, te weten; een grote ijskast, vriezer, oven, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, wijnklimaatkast en een Quooker.

De zeer charmante master bedroom is aan de voorzijde gelegen en heeft een aangrenzend balkon gelegen op het zuidoosten. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een ruim bed en een kastenwand. Ook is de erker te gebruiken als extra werkplek.

Centraal in het appartement gelegen bevindt zich de luxe badkamer. Deze is voorzien van natuurlijk daglicht, een ligbad, dubbel wastafelmeubel, ruime inloopdouche en toilet. Het tweede separate toilet is te bereiken via de hal.

De tweede slaapkamer is eveneens van goed formaat en ook ideaal te gebruiken als kantoorruimte/logeerkamer.

Het gehele appartement is voorzien van een fraai eikenhouten visgraatparket met vloerverwarming, airconditioning, lift, video-intercom, topkoeling, een alarmsysteem en inbouwspots. Tevens is er o.a. elektra, klimaatbeheersing en verlichting aangesloten op het Domotica systeem.

Omgeving
De Beethovenstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat gelden als de mooiste winkelstraten van Amsterdam, met veel exclusieve merken en speciaalzaken. Dichter bij huis, in de Cornelis Schuijtstraat en aan de Willemsparkweg, bevinden zich ook veel luxe winkels en zaken, waaronder prachtige wijnhandels, slagers en groentewinkels voor dagelijkse boodschappen. In buurt bevinden zich ook een groot aantal gerenommeerde restaurants en horecagelegenheden. Het Concertgebouw en de grote musea van Amsterdam – Van Gogh, Stedelijk en Rijks – zijn allemaal op loopafstand van de Van Eeghenstraat 110 te vinden.

Klik hier voor de plattegrond

Zie ook devaneegh.nl

Zuider Vastgoed
Is actief in
ontwikkelen
en beleggen

2022 © Zuider Vastgoed | Wonen op niveau