Alle informatie vermeld op deze website is puur voor informatief gebruik. De informatie wordt verstrekt door Zuider Vastgoed en terwijl we proberen alle informatie correct en actueel te houden, geven wij op geen enkele wijze garantie over de juistheid, beschikbaarheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid ten aanzien van de website of de informatie, producten of diensten die op de website aanwezig zijn voor enig doel. U vertrouwt op dergelijke informatie volledig op eigen risico.

Onder geen enkele voorwaarde kunnen wij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade, inclusief maar zonder beperking, indirecte of directe schade als gevolg van het gebruik van deze website.

De website van Zuider Vastgoed is met zorg samengesteld en geeft een indruk van het huidige woningaanbod. De afgebeelde tekeningen en plattegronden zijn slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Zuider Vastgoed spant zich in om de website goed te laten draaien en functioneren. Niettemin is Zuider Vastgoed niet verantwoordelijk voor en niet aansprakelijk voor de onbeschikbaarheid van de website door technische problemen buiten onze controle.